Zašto posjetiti Terminal Music and Arts Festival

Ako želite da provedete četiri nezaboravna dana u Somboru, onda definitivno treba da budete dio priče Terminal Music and Arts Festivala. Pored muzike, koja je glavno obilježje Terminala, možete da uživate i u drugim vidovima umjetnosti kao što su slikarstvo, film, street art i brojnim radionicama. Ekipa portala Elem.ba bila je dio ovog fantastičnog događaja. Još uvijek sabiramo utiske i sa radošću iščekujemo da se ponovo vratimo u Sombor. U nastavku teksta vam donosimo pet razloga zašto baš vi treba da posjetite ovaj festival i doživite jedinstveno iskustvo i uplovite u ljepšu stvarnost.

Jedinstvena prilika da slušate izvođače svjetskog kvaliteta

Terminal povezuje različite ljud i okuplja muzičare iz različitih krajeva svijeta. Zvijezda ovogodišnjeg Terminala bila je afričko-njemačka umjetnica Nneka, koja svojim pjesmama prenosi snažnu poruku o rasizmu, siromaštvu i poziva ljude da se vole iako su različiti. Veliki utisak ostavio je i RY X, čiji nastup zvuči i izgleda nestvarno.

Foto; Terminal Music and Arts Festival

 Uživajte u intimnom ambijentu

Posebnost ovog festivala je u intimnom ambijentu. Okuplja oko 1000 posjetilaca po noći. Ljetnja scena “Kabare” oslikana je novim Artez muralom. Zavalite se u lazy bag i uživajte!

Foto; Terminal Music and Arts Festival

Ne propustite dnevnu žurku u Cafe del Sol

Cafe del Sol nalazi se na obali velikog bačkog kanala u Somboru. Savršeno je mjesto za opuštanje i druženje. Opušteni ambijent u kombinaciji sa divnom prirodom i kvalitetnom muzikom daje osjećaj lijepog raspoloženja i dobre zabave. Dnevna žurka u Cafe del Sol se jednostavno ne propušta!

Foto; Privatna arhiva

Družite se sa ekipom i izvođačima

Okupite vama drage ljude i krenite u novu avanturu. Uživajte i razmijenite dobru energiju sa novim ljudima. Terminal se od ostalih festivala razlikuje po tome što postoji interakcija između posjetilaca i izvođača.

Foto; Privatna arhiva

Upoznajte Sombor

Sombor je grad kulture i umjetnosti. Poznat je po arhitekturi,  brojnim umjetnicima, galerijama, pozorištu…. Prošetajte trgom, družite se sa Lazom Kostićem, posjetite galeriju Milana Konjovića. Neizostavno je i uživanje u dobroj hrani i piću. Naša preporuka je restoran Slon. Kompletan užitak upotpuniće vožnja nekim od starih fijakera.

Ostavite komentar..