WagWag: Društvena mreža za kućne ljubimce

Zamislite svijet u kojem životinje imaju svu njegu koju zaslužuju. Ako ste posvećeni vlasnik kućnih ljubimaca, uzgajivač životinja, ako imate centar za životinje ili sklonište za spasavanje, ili jednostavno volite životinje, tu je WagaWag, nova aplikacija koja obuhvala sve oblasti vezane za srećan i siguran život vaših ljubimaca.

 

 WagWag je aplikacija koja vam u samo par klikova omogućava lak pristup informacijama koje se odnose na svakodnevni život, zdravlje i njegu životinja. Karakteriše ga jednostavnost i intuitivan pristup u izradi profila vaših kućnih ljubimaca, lakoća u međusobnoj interakciji vlasnika, veterinara, uzgajivača i skloništa za spasavanje životinja. Ova aplikacija je posvećena svakoj lutalici koja nije na vrijeme spasena sa ulice

Iako postoje mnoga skloništa za bezbjednost i ljudi koji se profesionalno ili dobrovoljno brinu o životinjama, i dalje postoji jaz između ljubitelja kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika. Većina životinjskih zajednica lokalno je grupisana na društvenim mrežama. Čine ih dobrovoljci (volonteri, veterinari, uzgajivači i skloništa koja finansiraju sponzori) koji se nalaze na istom području, a zajednički cilj im je spasavanje životinja. 

WagWag nudi rješenje u vidu kreiranja profila vaših kućnih ljubimaca. Omogućava svim ljudima koji su bili dio životinjskog života da ostanu u kontaktu, bez narušavanja privatnosti novog vlasnika. Glavni cilj je stvaranje globalne mreže u kojoj se sve zajednice, službe i ljudi, čiji je cilj dobrobit životinja, mogu povezati na jednom mjestu.

Jedna od prednosti WagWag-a je da će korištenje aplikacije i registracije životinja biti besplatno za sve korisnike, uz mogućnost plaćenih promocija i reklamiranja proizvoda.

Foto; WagWag

Da bi se ova ideja realizovala, potrebno je prikupiti sredstva u obliku kampanje. Svi pojedinci, kompanije, dobrotvorne organizacije mogu biti uključeni u ovaj projekat. Uključite se i vi i pomozite da se napravi aplikacija uz pomoć koje će svijet postati bolje mjesto za sve životinje. Ukoliko donirate, vaš ljubimac i vi dobijate poklon u znak zahvalnosti. Takođe, za nekoliko mjeseci dobijate počasno mjesto na WagWag aplikaciji, koja će se napraviti uz pomoć vaše donacije. 

 

Za više detalja kliknite na link: Kickstarter

Ostavite komentar..