Terminal Music & Arts Festival #4

Uplovi u ljepšu stvarnost – budi dio Terminala!

28-29. juna grad Sombor

Posljednjeg vikenda u junu, četvrti po redu Terminal Music & Arts Festival pretvoriće Sombor u jedinstvenu oazu umjetnosti i zabave. Da pobjegnete u svijet senzualnosti i neobične ljepote, zakoračite na jedan od stejdževa koji će i ove godine udomiti muzičare sa svih strana svijeta.

 

Terminal Music & Arts Festival mjesto je susreta muzičara, likovnih umjetnika, posjetilaca festivala i građana Sombora. Ideja festivala je da kroz umjetnička i muzička dešavanja oživi i internacionalizuje kulturnu scenu Sombora, odnosno da utiče na razvoj građanske svijesti kroz edukativne radionice, dnevne tribine i javne razgovore.

 

U prve tri godine posjetioci festivala imali su priliku da slušaju legendarnog Roy Ayersa – začetnika neo-soul žanra; Jojo Mayera, jednog od najznačajnijih bubnjara u savremenoj muzičkoj istoriji; izralesku džez zvijezdu Avishai Cohena; funk legendu Amp Fiddlera u zajedničkom nastupu sa neobičnim Stuart Zenderom; austrijski kultni trip-hop bend Sofa Surfers. Uz ovakve tri godine, nesumnjivo je da je grad Sombor dobio neobičnu svježinu i ušao u novu dimenziju kulturnog baštinjenja.

 

Terminal Music & Arts Festival će 2019. godine obilježiti koncerti RY X, trenutno jednog od najvećih imena muzičke indi scene, kao i svijetski poznate autorke i pjevačice Nneka. Late Night Stage u svom jedinstvenom ambijentu prirode će ugostiti predstavnike elektro scene poput Nadav Dagona, Glauco di Mambro, Megablast, Uone i Ayamoon.

 

I ove godine, svi posjetioci mogu da posjete i umjetničke izložbe slika, projekcije filmova na otvorenom, dnevne jamm session-a i tribine, muzičke i likovne radionice.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima gigstix-a, ddtickets-a i tickets-a.

Prvih 100 kompleta karata se prodaju po promotivnoj cijeni od 1.500 RSD.

Više informacija o festivalu nađite na zvaničnom sajtu www.terminalfest.org, FB stranici, kao i na instagram profilu.

28. i 29. jun 2019. godine 

UPLOVI U LJEPŠU STVARNOST – BUDI DIO TERMINALA

Ostavite komentar..