Ručno rađene torbice LaVera Bags

Bilo da su velike ili male, torbe su najbolje prijateljice svake žene. Zaljubljenice u modu su mišljenja da upečatljiva torbica može začiniti svaku modnu kombinaciju. Ako ste i vi jedna od njih, bićete oduševljene ručno rađenim torbicama brenda LaVera Bags, kojeg potpisuje Dejana Nikolić.

 

Foto; LaVera Bags

Dejana Nikolić je dvadesetšestogodišnja dizajnerica koja živi i radi u Derventi. Pitali smo je kako je došla na ideju da izrađuje torbice. Prije 5 godina kupila sam mašinu namijenjenu za sitne prepravke i šivanje suknjica. Međutim, imala sam veliku želju da probam sašiti torbu i tako je materijal za suknju završio kao pismo-torbica na preklop, prisjeća se Dejana.

Dejana Nikolić, Foto; LaVera Bags

Inspiraciju za rad nalazi u svemu. Inspiracija mi dođe odjednom, bilo da sam na poslu, kod kuće ili negde u gradu. Posmatrajući oblike, boje, uopšteno okolinu, pomaže mi da stvaram. Najdraži dio procesa stvaranja mi je samo šivanje dok sastavljam potrebne dijelove za torbu.

Svoje torbe izrađuje sama. Kombinuje različite materijale za izradu torbi kao što su koža, eko koža, skaj, velur, platno i ostalo. Trenutno najtraženiji model torbe je jedan od posljednjih koji sam osmislila, naravno, u raznim kombinacijama boja, otkriva Dejana.

 Sve informacije o brendu LaVera Bags možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama ili lično u Derventi.

 

 

Ostavite komentar..