Podržimo mjesec ženskog zdravlja: MANGO “Pink party”

Pružite podršku ženama oboljelim od karcinoma dojke i dođite na MANGO “Pink party”!

Brend MANGO odlučio je da ove godine pokrene jedinstvenu akciju podrške ženama oboljelim od raka dojke, a cijeli mjesec oktobar je posvećen prevenciji ove zloćudne bolesti. Glavni događaj u okviru kampanje, „Pink Party“ održaće se 31. oktobra 2019. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS, gdje će od 19:00 časova biti organizovan humanitarni Pink bazar.

Influenserke i javne ličnosti će donijeti svoj odijevni predmet i asesoar, koji će biti na prodaju, a mnogobrojni kreativci će ponuditi svoje rukotvorine na prodaju. Sredstva od humanitarne prodaje će biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke ISKRA.  Uz koktel i druženje, na ovom jedinstvenom humanitarnom događaju, nastupiće i poznate muzičarke Vanja Mišić, Marija Šestić i Maja Manojlović. Mjesec oktobar se u cijelom svijetu promoviše kao mjesec borbe protiv raka dojke. Cilj je podizanje svijesti o značaju prevencije i sprječavanja bolesti.

Tako se tokom mjeseca oktobra u MANGO radnji može kupiti MANGO limitirana linija simboličnog naziva  „Don’t give up!”, kreirana specijalno za ovu priliku, sa istaknutom ružičastom vrpcom. Pored mnoštva akcija posvećenih borbi protiv raka dojke, MANGO je ovaj put otišao korak ispred i cijelu liniju posvetio podršci hrabrim ženama, koje trenutno vode svoju bitku. Još jedan vid podrške oboljelim biće prikupljanje knjiga za biblioteku Saveza žena oboljelih od raka dojke “ISKRA”.

Rak dojke je najčešći maligni tumor i jedan od vodećih uzorka prijevremene smrti kod žena u svijetu. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, svake godine od karcinoma dojke oboli 2.1 milion žena. Cilj kampanje je ohrabriti žene da redovno idu na preventivne preglede, kako bi se eventualna bolest otkrila na vrijeme i samim tim povećao stepen izlječenja.

Sva prikupljena sredstva u MANGO akcijama biće donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke ISKRA. Učešćem u nekim od akcija tokom mjeseca oktobra, pomažete u borbi protiv opake bolesti. Vidimo se na MANGO “Pink party”, 31. 10. u 19:00 u Muzeju savremene umjetnosti RS!

Ostavite komentar..