“Perspektiva” sa mladima iz Banjaluke

Udruženja „ZDRAVO DA STE“, „OŠTRA NULA“ i „MEBIUS FILM“ pozivaju studente i srednjoškolce iz Banjaluke na snimanje dokumentarne emisije „Perspektiva“. U emisiji će se govoriti o ljudskim pravima, opštim i ličnim vrijednostima, radikalizaciji, hrabrosti, slobodi i svim drugim temama koje učesnici smatraju važnim.

Serijal “Perspektiva”, koji se bavima mladima i njihovim problemima, emituje se na više od 30 TV stanica u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a emituje se u saradnji sa The National Endowment for Democracy (NED), producent je Mebius Film iz Sarajeva.

Na sljedećem linku možete pogledati do sada snimljene emisije: https://www.slobodnaevropa.org/p/5210.html

Planirani datumi snimanja u Banjoj Luci su 17., 18. i 19. septembar na lokaciji omladinskog centra ZDRAVO DA STE (baraka kod gradskog mosta) – Cara Lazara 1.

Prva grupa (20) je planirana za utorak (17. septembar) u 13:00 sati, a druga grupa (20) u 14:30 sati.

U srijedu 18. septembra, prva grupa (20) će imati snimanje u 13:00 sati, a druga grupa u 14:30 sati.

Drugi dan pokazujemo prvoj grupi šta, o temama koje smo zajednički pokrenuli, misli druga grupa, a drugoj grupi stavove prve grupe koje uzajamno komentarišu, najavili su organizatori.

Treći dan snimanja, tj. u četvrtak (19. septembar), moderator će biti Edo Majka, Marko Šelić Marčelo, Remi iz Elementala ili Brano Jakupović iz „Dubioza Kolektiva“. Snimanje počinje u 11:00 sati u Domu omladine, na adresi Đure Daničića 1.

Kako se zainteresovani mogu prijaviti?

Sudenti i srednjoškolci koji žele učestvovati u projektu i snimanju treba da pošalju svoje podatke:

1. Ime i prezime
2 Godina i naziv fakulteta ili srednje škole koju pohađate na email adresu ostranula@gmail.com.

Ostavite komentar..