Oriflame wellness paket – OJAČAJTE SVOJ IMUNI SISTEM!

Svi znamo da se kroz dan susrećemo sa različitim izazovima – razne promjene raspoloženja, apetita i planova uz naše pretrpane rasporede. Čak i ako se želimo pravilno hraniti i očuvati zdravlje, postoji mogućnost da ćemo propustiti bitne hranjive tvari.

 

SUPLEMENTI, odnosno dodaci prehrani, osmišljeni su kao dopuna, a ne kao zamjena zdravoj prehrani. Oni pružaju optimalne količine makro i mikronutrijenata kao što su vitamini, minerali, antioksidansi, proteini i vlakna, sve što je teško dobiti iz uobičajene prehrane.

Foto, ORIFLAME

U saradnji sa Oriflame kozmetikom predstavljamo njihov moćni Wellness paket za žene i muškarce. Jedinstven proizvod koji ujedinjuje esencijalne mikronutrijente i antioksidante u praktičnom pakovanju, posebno osmišljenom za potrebe žena i muškaraca, osigurava omega 3 i 22 esencijalna vitamina i minerala koji podržavaju naše tijelo da funkcioniše na najbolji način nadoknađujući nedostatak hranjivih tvari u prehrani. Osim toga, sadrži nevjerovatne antioksidante iz borovnice i astaksantin koji poboljšavaju imunitet i tokom vremena izgrađuju imuni sistem.

Foto; ORIFLAME

Sastojci u Wellness proizvodima dokazano sprječavaju oštećenja uzrokavana upalama i oksidacijom, pomažu očuvanju normalnih funkcija srca, mozga, vida, imunog sistema, mišica i metabolizma, te smanjenju umora. Istraživanja, razvoj i testiranja proveli su vodeći svjetski naučnici u Švedskoj. Proizvodnja po svjetskim standardima. Sve dodatne informacije možete potražiti na www.oriflame.ba.

Ostavite komentar..