Korak dalje u modnom svijetu: Limitirana kolekcija dizajnerskih My Lovely kaputa

Jedan od najdivnijih domaćih brendova sa dugogodišnjim iskustvom okrunjenim u svijetu mode, My Lovely Bag, ove jeseni je spremio posebnu modnu poslasticu. Osim jesenjih torbica, obožavaćete njihovu kolekciju dizajnerskih kaputa visokog kvaliteta i uživati u njima dok vas budu grijali u jesenjim danima.

Kaput je već odavno modni klasik, uvijek obožavan i nepogrešiv izbor u jesenjim danima. Kaput je odavno prestao biti samo još jedan komad za utopljavanje, postao je vaša vlastita modna priča, odraz visoke mode i elegancije. Mnogi modni eskperti savjetuju ženama, a znamo i iz ličnog iskustva, da itekako vrijedi uložiti novac u kvalitetan kaput i torbu, jer je to nešto što će svi zapaziti na prvi pogled!

My Lovely Coats Limited Edition kaputi dolaze u raznim nijansama pastelnih i zemljanih boja s ponešto pepito, kariranog i decentnog cik-cak uzorka. Neutralan i ženstven kroj pojedinih modela naglašen je krznenim dodacima ili zanimljivim detaljima.

“Naši kaputi su dizajnirani s ljubavlju, od pažljivo odabranih materijala, da ih nosite s ljubavlju. Kako smo već i najavili, ovom limitiranom kolekcijom želimo našim klijenticama koje odavno vole naš stil i pronalaze se u njemu, te onima koje će to tek postati, pokloniti još više ljubavi i posebnijeg dizajna kako bi se ostvarila naša vizija #Lovely žene“, poručuju iz Lovely tima.


Zaštitna lica za prateću kolekciju torbica bile su dvije harizmatične dame: novinarka i influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković i estradna umjetnica Slađana Mandić. Lovely tim su svoje drage klijentice, osim dizajnom novih modela i njihovom funkcionalnošću, odlučili razmaziti i pomnim dizajniranjem i biranjem materijala i efektnih dodataka na torbicama.

“Ovo je tek mali korak koji bi u budućnosti mogao rezultirati cijelom linijom odjeće ako Vi to budete tražile, jer naša mašta i inspiracija će raditi dokle god je Vas”, najavljeno je iz Lovely brenda.

Začinite vašu jesen stilom i unikatnim komadima! Sve informacije o načinu kupovine i cijenama, kao i spisak prodajnih mjesta širom BiH, možete naći na zvaničnom instagram  profilu brenda i stranici Facebook.

Ostavite komentar..