Februarska iznenađenja iz Oriflame-a

Glavni pokretač svega što radimo u životu je ljubav. I samo ako posijemo mnogo ljubavi na svakom polju, nići će nam sreća. Ovo je bio veoma poseban februar, kako zbog najromantičnije kampanje koja se može zamisliti, tako i zbog simboličnog palindromskog datuma koji je bio 02.02.2020. godine što je rijetkost u istoriji. A znate li da nas čeka i Ženskih 5K?

Crveni baloni i slogan #SlavimoLjubavUzOriflame obilježili su ovogodišnji Dan zaljubljenih u Banjoj Luci. Bilo da slavite ovaj datum ili ne, za ljubav i radovanje uvijek ima povoda.  A najvažnije od svega – svi su se lijepo zabavili. I stari i mladi.

Mnoge od vas sigurno još uvijek njeguju tu djevojčicu u sebi i prate glamurozne zabave i događaje. Jedan od takvih balova je bio specijalno za zaposlenike Oriflame kompanije, a održan je u prelijepoj Varšavi. Šta reći osim WOOW, samo #postivevibes i ljepota prožeta uspješnim životnim pričama.

A sada malo o novitetima iz kataloga…

Sreća i dobro raspoloženje dolaze u paru, tako je i Oriflame specijalno kreirao Eclat Amour i Eclat Tourjours kolekciju mirisa koji su oživjeli staru romantiku bezvremenskog Pariza inspirisanu legendarnim pričama o vječnoj ljubavi.  Uz damski Eclat Amour s notama bijelog irisa, bijele ljubičice i cedrovine mogli ste mislima dotaknuti vrh Ajfelovog tornja, a svaku damu prati i džentlmen Eclat Tourjours s notama metvice, irisa i profinjene kože. Odlična ideja za poklon.

Obožavam kada iza nekog proizvoda stoji zanimljiva priča o njegovom nastanku. Tako mi je posebnu pažnju zaokupio Aphrodite Irrestistible set, inspirisan boginjom ljubavi i ljepote Afroditom, sa zlatnim irisom, vanilijom i cvijetom narandže koji sadrži tri njegujuća proizvoda za tijelo (gel za tuširanje, ulje za tijelo i masažu, sprej za tijelo i jastuk), a cijena je 17,95 KM. Jednostavno, mirisno i bezvremensko.

NovAge  je posebno kreirana kolekcija na bazi matičnih ćelija odabranih biljaka. Poseban uspjeh je proslavljen u mjesecu ljubavi kada su okrunjeni titulom najprodavanijih proizvoda za njegu kože u Centralnoj Evropi. U to ime, NovAge časti popustima na program dopune setova u vrijednosti čak 40% popusta. Moj ovomjesečni NovAge favorit je čudesni plavi ćup zvani “8 sati sna u posudici” odnosno NovAge Recharge Skin noćna maska koja se ne ispira nego samo utrlja u lice prije spavanja, a ujutro se probudite sa savršeno osvježenom kožom (na specijalnom popustu je 15,95 KM). Moj “spas” na putovanju u Poljskoj.

Ukoliko pratite beauty trendove, mogli ste primijeti koliko je popularan Double clean trend tj. dvostruko čišćenje lica koje zahtijeva korištenje proizvoda na bazi prirodnih ulja u vašoj rutini. Ako vam je koža masna ili osjetljiva, ne morate se plašiti jer je ulje noćurka koje je sadržano u NovAge ulju za čišćenje lica (22,95 KM) pogodno za sve tipove kože, a suha koža ionako treba dodatnu njegu.

Ne bih mogla a da u ovom “sveznajućem” blogu ne pomenem modne dodatke Exklusiv Moderne kolekcije. Torbe, novčanik, neseseri u blagim, pastelnim bojama i minimalističkom fazonu osvojili su me na prvu. Baš ovakve kreacije, bez prevelikih izleta u ekstravaganciju, nose dašak nježne sofisticiranosti i nikada neće izaći iz mode.

Ovim putem vas želim ohrabriti i podsjetiti da se prijavite na ŽENSKIH 5K, prvu žensku trku u Banjoj Luci čija će sredstva biti donirana u humanitarne svrhe.

Trka je planirana za 29. mart 2020. godine, a link za prijavu imate ovdje: http://bit.ly/2SQbVSG 

NAPOMENA O ŽENSKIH 5K: Trči se 5 kilometara, a trka je namijenjena isključivo ženama svih uzrasta i trkačkih/hodačkih sposobnosti. Učesnice očekuje bogat učesnički paket. Posebnu pažnju ovoga puta posvećujemo ZDRAVLJU ŽENA, a u saradnji sa našim partnerom ISKRA, savez žena oboljelih od raka dojke.

U OKVIRU DOGAĐAJA ODRŽAĆE SE I TRKA NA 1K KOJA JE OTVORENA ZA SVE I ČIJA SREDSTVA IDU ŽENAMA OBOLJELIM OD RAKA DOJKE: Sredstva će biti uplaćena organizaciji ISKRA, savezu žena oboljelih od raka dojke. Minimalna uplata za ovu trku je 9KM, a učesnici mogu uplatiti više ukoliko to žele. Kompletna dodatna uplata ide organizaciji ISKRA.

Budite humane, mislite ružičasto! <3

Ostavite komentar..