Drugi BLOGER FEST u Beogradu obećava sjajne predavače i najaktuelnije trendove

Drugi po redu festival za blogere i instablogere biće održan u Beogradu 10. novembra u Dečijem kulturnom centru Beograd (DKCB). BLOGER FEST je manifestacija koja okuplja ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd.

Festival je zabavno-edukativnog karaktera i donosi iskustva predavača, blogera i instablogera koji sa publikom dijele svoja znanja, najbolje prakse i najaktuelnije trendove.

Na ovom skupu, kroz različite panele, gdje će gosti i učesnici tj. blogeri i instablogeri imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji je osmišljen, blog zajednica dobija autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mjesto koje je posvećeno njima, gdje se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo.

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te riječi – stil života.

Panel Lifestyle će kroz sve oblasti vašeg svakodnevnog života predstaviti blog zajednicu svih tih oblasti poput mama blogerki, health&fitness instruktora, nutricionista, gastronoma, astrologa itd.

Foto & Travel panel bazira se na oblast fotografisanja, slušaćete stručnjake koji su u svetu postigli velike rezultate na ovom polju. Kao i predstavnike turističkih agencija, travelblogera i instablogera.

“Kokice i laptop” je panel u organizaciji FILM FAN CLUB-a koji će sa glumcima približiti ovaj svijet svima koje interesuje sedma umjetnost.

Blog biblioteka je ime panela koji će se odnositi na pisce, knjigoljupce i sve ljubitelje pisane riječi.

Doba blogIT revolucije je panel koji će obuhvatiti teme iz modernih tehnologija i socijalnih mreža. Učesnici će se na ovom panelu upoznati sa stručnjacima iz oblasti IT sektora, savremenih tehnologija, internet marketinga itd.

Beauty & Fashion panel će sa stručnjacima iz oblasti kozmetologije i estetike (frizeri, šminkeri, stilisti, modni kreatori itd.) približiti svijet mode i ljepote.

Kroz druženje na BLOGER FEST-u, kroz upoznavanje sa ljudima iz oblasti sveta informacionih tehnologija, marketinga, ali i iz užih sfera vaših interesovanja, kroz edukaciju i motivaciju, nadamo se da ćete postati deo jednog većeg oblika konkretizacije onoga u šta ste do sada investirali vaše vreme, rad i talenat, saopštili su organizatori BLOGER FESTA.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svijetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dođi i podrži blog zajednicu!

Karte su u prodaji online preko Tickets.rs, dostupne su i na svim TICKETS VISION prodajnim mjestima i ovlašćenih partnera. Cijena je 500 dinara (10 KM).

Web sajt: www.blogerfest.com

Facebook: https://www.facebook.com/blogerfest

Instagram: https://www.instagram.com/blogerfest

Ostavite komentar..