Mladen Mitrić: Kursevi internet prodaje i dropshippinga

Mladen Mitrić, jedan od začetnika dropshippinga u regionu, koji se nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti novinarstva u Banjaluci i Beogradu, kao i radu u marketinškoj agenciji, posvetio se razvijanju online prodaje. Nakon više od pet godina rada u segmentu prodaje i dropshippinga, odlučio je da svoje znanje prenese i na druge, koji su zainteresovani za ovaj vid zarade. Ističe da na našem području ne postoji sličan vid edukacije, te da je interesovanje od samog početka, zaista veliko.

 

Ističe da ideja o pokretanju kursa postoji već duže vrijeme, kao i da je sama priprema trajala duži vremenski period. Svjestan je činjenice da online kupovina i prodaja, čine sve veći procenat ukupne trgovine u regionu, što je dodatni motiv za pokretanje ovog edukativnog projekta.

Radeći na svojoj internet prodavnici, shvatio sam da postoji mnogo ljudi, koji žele da prodaju svoje proizvode putem interneta i da će se njihov broj povećavati. Već sam imao priliku da svoje iskustvo u internet prodaji, podijelim sa radnicima nekoliko velikih kompanija u Beogradu. Njihove reakcije su bile odlične i najviše me raduje, što su praktično primijenili savjete koje sam im dao i što su dobili i više nego dobre rezultate. Zbog toga sam odlučio da pokrenem kurs, koji će biti namijenjen svim ljudima, koji žele da se oprobaju u internet prodaji i koji žele da ulože svoje vrijeme i trud u taj posao, ističe Mitrić.

Dodaje, da ovaj kurs pokriva širok spektar tema, te da je glavni fokus na samom procesu internet prodaje, odnosno na komunikaciji sa kupcima i psihologiji kupaca na internetu.

Kroz mnogo različitih primjera iz prakse, polaznici će moći da vide i nauče kako da svakog kupca, pa čak i onog koji nije pretjerano zainteresovan za njihov proizvod, navedu na to da ga kupi i da time uspješno zaključi prodajni proces. Kurs je podijeljen na tri tematske cjeline: prodaja putem interneta, posredovanje u kupovini na internetu (dropshipping) i online kupovina, otkriva Mladen Mitrić.

Foto Play Team

Edukacija će biti izuzetno korisna za sve one ljude, koji tek planiraju da otvore svoju internet prodavnicu i koji su u tom smislu početnici. Pored toga, kurs je namijenjen i svima koji već imaju svoje online prodavnice i žele da unaprijede svoje rezultate u prodaji.

Svi učesnici će dobiti na tacni moje iskustvo i znanje koje sam stekao u proteklih pet godina intenzivnog rada. Na dosadašnjim edukacijama, koje sam održao u beogradskim kompanijama od najvećeg značaja polaznicima, bili su savjeti kako da izbjegnu određene zamke i kako da ne čine kardinalne greške u radu i pri tom uštede vrijeme i novac, dodaje Mitrić.

Naš sagovornik otkriva, da kurs obiluje mnogobrojnim praktičnim primjerima komunikacije sa različitim psihološkim profilima kupaca. Iz obilja materijala izdvojio je i primjere iz kojih polaznici, mogu najviše da nauče.

Otkriva nam da je u pripremi i online verzija kursa, koji će dati nove mogućnosti za polaznike, koji nisu u mogućnosti fizički da budu prisutni ili da se vežu za određeni termin.

Interesovanje za ovakav vid edukacije je prilično veliko, te se radujem da ću ga u narednom periodu moći ponuditi svim zainteresovanim polaznicima. Pored kursa koji će se održati u Banjaluci 30. novembra, u planu je održavanje istog i u drugim gradovima u BiH. Konkretno, u planu su Sarajevo, Mostar, Tuzla, Prijedor i Bijeljina. Postoji interesovanje ljudi i iz ostalih gradova, pa se iskreno nadam da ću uspjeti da izađem u susret svima, koji žele da uče o internet prodaji, dodaje Mitrić.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem web stranice www.mladenmitric.com, kao i putem zvanične Facebook stranice Kursevi internet prodaje i dropshippinga. Sve informacije o kursu, kao i o vremenu održavanja dostupne su na web stranici.

Ostavite komentar..