BLEMC 2019.: Konferencija elektronske muzike u Banjaluci

U okviru manifestacije „Proljeće u Banjaluci“ 10. i 11. maja u banjalučkom Domu omladine biće održana prva Konferencija elektronske muzike BLEMC 2019. (Banja Luka Electronic Music Conference). 

 

Udruženja DJ-eva Urban Beat, koje je i organizator konferencije, navodi da imaju želju da se u Banjaluci organizuje jedan atraktivan i zanimljiv muzičko – edukativni događaj, a to je muzička konferencija po ugledu na konferencije u Amsterdamu, Londonu ili Majamiju. Konferencija je kulturnog, umjetničkog, edukativnog, poslovnog ali i zabavnog karaktera, a dodatnu joj važnost daje činjenica da je scena elektronske muzike u svijetu, kao i u regionu, u velikom usponu.

Konferencija će trajati dva dana i dvije noći, a u okviru dnevnog programa očekuje vas niz radionica i panel diskusija, u kojima će učestvovati ugledni producenti, DJ-evi i promoteri iz regiona i Evrope. Dnevni program trajaće od 10 do 18 časova.  Važno je napomenuti da je ulaz na sve dnevne sadržaje besplatan!

Na prvoj BLEMC biće organizovane čak dvije žurke na kojima će učestvovati petnaestak izvođača za mix pultom. INTRO party biće održan u petak, 10. maja u KSET pabu, a veliki CLOSING party očekuje vas dan kasnije, 11. maja na tvrđavi Kastel.

Više informacija možete dobiti putem Facebook stranice ili Instagram profila.

Ostavite komentar..